ظهر امروز شنبه انفجاری در بندر شهید رجایی رخ داد، در پی این حادثه اورژانس دریایی و هوایی و همچنین تیم واکنش سریع به محل اعزام شده است. ظهر امروز، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان از وقوع انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد. بنا بر این گزارش شدت انفجار به حدی بود که لرزش […]

ظهر امروز شنبه انفجاری در بندر شهید رجایی رخ داد، در پی این حادثه اورژانس دریایی و هوایی و همچنین تیم واکنش سریع به محل اعزام شده است.

ظهر امروز، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان از وقوع انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد.

بنا بر این گزارش شدت انفجار به حدی بود که لرزش زمین را به همراه داشت.

۵ فروند بالگرد هلال‌احمر در راه بندرعباس

۵ فروند بالگرد هلال‌احمر در راه بندرعباس

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در پی وقوع انفجار چند کانتینر در اسکله شهید رجایی بندرعباس و آتش‌سوزی که به وقوع پیوست، ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر جهت کمک به اطفای حریق هوایی به بندرعباس اعزام شد.

پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در پی وقوع انفجار چند کانتینر در اسکله شهید رجایی بندرعباس و آتش‌سوزی که به وقوع پیوست، ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر جهت کمک به اطفای حریق هوایی به بندرعباس اعزام شدند.

وی افزود: در ساعات اولیه وقوع حادثه، ۴ تیم عملیاتی واکنش سریع هلال‌احمر اعزام شده بودند و در حال حاضر ٢٠ تیم عملیاتی امداد و نجات و آمبولانس‌های هلال‌احمر جهت امدادرسانی به مصدومین حادثه در محل انفجار حضور دارند.

کولیوند گفت: مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) سازمان امداد و نجات به حالت آماده‌باش در آمده است و روند امدادرسانی به حادثه‌دیدگان و اقدامات تیم‌های عملیاتی به صورت لحظه‌ای رصد خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر از تمامی امکانات و ظرفیت‌ها برای امدادرسانی و مدیریت حادثه در اسکله بندر شهید رجایی استفاده خواهد کرد.

———————————————————————————-

وزیر کشور عازم بندر شهید رجایی شد

اسکندر مؤمنی وزیر کشور به منظور بررسی حادثه بندر شهد رجایی، عازم بندرعباس شد.

وزیر کشور پیش از این، طی تماس تلفنی با محمد آشوری، استاندار هرمزگان، در جریان جزئیات این حادثه قرار گرفته بود و دستور لازم برای پیگیری ویژه و بررسی علت حادثه را صادر کرده بود.

——————————————————————————–

رئیس جمعیت هلال احمر عازم بندرعباس شد

رئیس جمعیت هلال‌احمر به‌منظور مدیریت میدانی عملیات امدادرسانی به حادثه‌دیدگان در انفجار اسکله شهید رجایی، عازم بندر عباس شد.

در پی حادثه انفجار چند کانتینر در اسکله شهید رجایی بندرعباس و مجروح شدن تعدادی از هموطنان در این حادثه، دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر به‌منظور نظارت و مدیریت میدانی عملیات امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، عازم بندرعباس شد.

گفتنی است؛ در ساعات اولیه بعد از وقوع حادثه، رئیس سازمان امدادونجات هلال‌احمر به همراه ۴ تیم عملیاتی واکنش سریع، به استان هرمزگان اعزام شده بودند. هم‌اکنون تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر در کنار نیروهای سایر ارگان‌های امدادرسان در صحنه حادثه حضور دارند.

—————————————————————————-

ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به حادثه انفجار بندر شهید رجایی

ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به حادثه انفجار بندر شهید رجایی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد: کمیسیون امنیت ملی امروز جلسه ویژه‌ای برای بررسی بندر شهید رجایی خواهد داشت و در صورت نیاز هیئتی از سوی مجلس به بندر شهید رجایی اعزام خواهد شد.

ابراهیم رضایی در واکنش به وقوع انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، گفت: بر اساس آخرین اخبار، شرایط محل انفجار در کنترل نیروهای امدادی و امنیتی است و در حال حاضر مهمترین وظیفه ما رسیدگی به وضعیت مصدومان و حادثه دیدگان این انفجار است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه برخی رسانه‌ها در حال مشابهت سازی این انفجار با انفجار بندر بیروت هستند و فرضیه تروریستی بودن این حادثه مطرح شده است، گفت: همه اینها گمانه زنی‌های رسانه‌ای است و هنوز گروه‌های ارزیاب و کارشناسان ایمنی و امنیتی گزارش اولیه‌ای را که ناشی از انفجار حاصل از مواد شیمیایی یا عملیات تروریستی یا موضوع دیگری باشد، ارائه نکرده اند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر کشور به آرامش و پرهیز از هرگونه ایجاد نگرانی در مردم نیاز دارد گفت: کمیسیون امنیت ملی مجلس برای حادثه امروز جلسه ویژه خواهد داشت و در صورت نیاز هیئتی از سوی مجلس به بندر شهید رجایی اعزام خواهد شد.

—————————————————————————–

وزیر راه و شهرسازی عازم هرمزگان شد

وزیر راه و شهرسازی عازم هرمزگان شد

وزیر راه و شهرسازی به منظور بررسی وضعیت حادثه بندر شهید رجایی عازم شهر بندرعباس شد.

ظهر امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت) انفجاری در بندر شهید رجایی بندرعباس رخ داد که خساراتی به دنبال داشت که بر اساس گزارش‌های اولیه، این انفجار در محوطه کانتینری بندر اتفاق افتاده است.

«فرزانه صادق» وزیر راه و شهرسازی و «سعید رسولی» معاون حمل‌ونقل وزیر و سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی کشور برای بررسی وضعیت و نظارت بر اقدامات لازم در این شرایط، در نخستین فرصت، دقایقی پیش عازم محل حادثه در بندرعباس شدند.

بر اساس اطلاعیه سازمان بنادر و دریانوردی، بلافاصله پس از وقوع حادثه، تیم‌های تخصصی سازمان مستقر در بندر و همچنین نیروهای ایمنی و امدادی در محل حادثه حاضر شدند و کنترل آتش در حال انجام است.

————————————————————————–

آمادگی مراکز درمانی پایتخت برای پذیرش مصدومان حادثه بندرعباس

آمادگی مراکز درمانی پایتخت برای پذیرش مصدومان حادثه بندرعباس

معاون درمان وزارت بهداشت از آماده باش برخی از مراکز درمانی پایتخت جهت پذیرش مصدومان حادثه اسکله شهید رجایی خبر داد.

سید سجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت، در خصوص حادثه انفجار در بخشی از اسکله شهید رجایی بندرعباس گفت: هم‌اکنون در مرکز کنترل عملیات بحران (EOC) حضور دارم و شرایط حادثه و هماهنگی‌های لازم برای امدادرسانی به مجروحان و جان‌باختگان را به صورت مستمر بررسی می‌کنم.

وی افزود: از نخستین لحظات اعلام حادثه، توصیه‌ها و دستورالعمل‌های لازم به دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و شیراز ابلاغ شد و اقدامات امدادی به سرعت آغاز شده است. امید ما این است که میزان فوتی‌ها و مصدومان این حادثه به حداقل ممکن برسد.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به آماده‌باش مراکز درمانی ادامه داد: هماهنگی‌های لازم انجام شده و مراکز درمانی در استان‌های هرمزگان، شیراز و کرمان در آماده‌باش کامل برای پذیرش مجروحان قرار دارند. علاوه بر این، برخی از مراکز درمانی در تهران نیز به حالت آماده‌باش درآمده‌اند تا در صورت نیاز، پذیرش مصدومان حادثه را بر عهده گیرند.

گفتنی است، دقایقی پیش جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور نیز به منظور ارزیابی میدانی و مدیریت عملیات امدادرسانی، عازم بندرعباس شد.

———————————————————

فوت ۴ نفر در انفجار بندر شهید رجایی

فوت ۴ نفر در انفجار بندر شهید رجایی

رئیس سازمان امداد و نجات کشور از فوت ۴ نفر در انفجار بندر شهید رجایی خبر داد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات کشور اعلام کرد: تاکنون فوت ۴ نفر در حادثه بندر شهید رجایی تأیید شده است.

وی افزود: بعد از انفجار در بندر شهید رجایی بلافاصله تمام نیروهای امدادی به محل انفجار اعزام شدند تا مجروحان این حادثه را فوراً به مراکز درمانی منتقل کنند.

——————————————————————————–

نیاز مبرم به اهداکنندگان گروه خونی O منفی در هرمزگان

نیاز مبرم به اهداکنندگان خون O منفی در هرمزگان

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: شبکه ملی خونرسانی با استفاده از ذخایر استان‌های همجوار استان هرمزگان، به سرعت برای تأمین خون مورد نیاز حادثه دیدگان بندر شهید رجایی اقدام کرده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان انتقال خون، بشیر حاجی بیگی، در خصوص نحوه تأمین خون مورد نیاز مجروحان حادثه بندر شهید رجایی، افزود: در پی وقوع حادثه یاد شده، سازمان انتقال خون ایران با فعال کردن شبکه ملی خونرسانی، ارسال خون و فراورده‌های آن را از استان‌های مختلف شروع کرد.

وی افزود: به محض اطلاع از وقوع حادثه از استان‌های گیلان، تهران، یزد، همدان، کرمان، خراسان شمالی و اصفهان ارسال خون به بندر عباس انجام شده است. اداره کل انتقال خون استان هرمزگان نیز با توجه به وضعیت پیش آمده به صورت ۲۴ ساعته فعال و آماده حضور داوطلبان اهدای خون است.

حاجی بیگی از داوطلبان اهدای خون در استان هرمزگان که دارای گروه خونی O منفی هستند ، خواست تا اهدای خون را در اولویت قرار دهند.

——————————————————————————–

دستور فوری ظفرقندی برای رسیدگی به مصدومان انفجار بندرعباس

دستور فوری ظفرقندی برای رسیدگی به مصدومان انفجار بندرعباس

وزیر بهداشت در پی وقوع حادثه انفجار در بندر شهید رجایی دستور داد رئیس سازمان اورژانس کشور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان فوری رسیدگی به مصدومان را در دستورکار قرار دهند.

به گزارش وبدا، بر اساس دستور صادر شده از سوی محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی امکانات استان هرمزگان و استان‌های همجوار باید با هماهنگی رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان‌های جنوبی کشور به منظور ارائه خدمات درمانی سریع و مطلوب به مصدومان بسیج شود.

وزیر بهداشت همچنین تأکید کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان موظف است به طور شخصی بر اقدامات تشخیصی و روند درمانی مجروحان نظارت کامل داشته و تا بهبودی کامل مصدومان، فرایند درمان را پیگیری کند.

در پی دستور وزیر بهداشت، جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور، به بندرعباس اعزام شد تا از نزدیک بر روند درمانی و امدادرسانی به مجروحان نظارت مستقیم داشته باشد.

——————————————————————————–

آماده باش مراکز امدادی فارس برای کمک به حادثه بندرعباس

آماده باش مراکز امدادی فارس برای کمک به حادثه بندرعباس

مدیرکل بحران استانداری فارس از آماده باش مراکز امدادی استان برای کمک به حادثه بندرعباس خبر داد و گفت :۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس ،۲ فروند هلیکوپتر از فارس به محل حادثه اعزام شدند.

غلامرضا غلامی با اشاره به وقوع حادثه در بندر شهید رجایی هرمزگان گفت: به محض وقوع این حادثه جلسه ستاد مدیریت بحران جنوب و جنوب شرق فارس شامل شهرستان‌های لارستان، لامرد، اوز، گراش، داراب و زرین دشت تشکیل شد.

وی ادامه داد: دو مرکز امدادی در شهرستان‌های لارستان و گراش برای امداد رسانی به این موضوع ایجاد شده است.

مدیرکل بحران استانداری فارس افزود: همچنین ۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ فروند هلیکوپتر و ۲ دستگاه آمبولانس از فارس به محل حادثه اعزام شدند.

غلامی با اشاره به این نکته که تمامی مراکز امدادی فارس در حالت آماده باش برای کمک به حادثه دیدگان این حادثه هستند، تصریح کرد: به محض درخواست از فارس تیم‌های کمک مجدد به محل حادثه اعزام خواهند شد.

————————————————————————————

اعزام گروه ارزیابی آتش‌نشانی تهران به محل حادثه بندرعباس

اعزام گروه ارزیابی آتش‌نشانی تهران به محل حادثه بندرعباس

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از اعزام گروه ارزیابی آتش‌نشانی تهران به همراه مدیرعامل سازمان به محل حادثه بندرعباس خبر داد.

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اعلام کرد: گروه ارزیابی آتش‌نشانی تهران به همراه قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی به محل حادثه بندرعباس اعزام شد.

گفتنی است؛ ظهر امروز شنبه انفجاری در بندر شهید رجایی رخ داد، در پی این حادثه اورژانس دریایی و هوایی و همچنین تیم‌های واکنش سریع به محل اعزام شده است.

——————————————————————————-

اطلاعیه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران

در پی انتشار خبر وقوع انفجار و آتش سوزی در محدوده بندر شهید رجایی به اطلاع می‌رساند این انفجار ارتباطی با پالایشگاه‌ها و مخازن سوخت و مجموعه پخش و خطوط لوله نفتی مرتبط با این شرکت در آن منطقه نداشته و در حال حاضر بهره‌برداری از تأسیسات واقع در منطقه بندر عباس بدون وقفه در حال انجام است.

همچنین تجهیزات و کمک‌های امدادی و آتش نشانی کلیه شرکت‌های نفتی واقع در منطقه به حالت آماده باش و در حال خدمات رسانی برای کمک به مدیریت سانحه یاد شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی هستند.

——————————————————————————

محدودیت تردد در محور بندرخمیر بندرعباس و میدان سایت بندر شهید رجایی

محدودیت تردد در محور بندرخمیر بندرعباس و میدان سایت بندر شهید رجایی

در محور بندرخمیر بندرعباس و میدان سایت بندر شهید رجایی به دلیل انفجار ظهر امروز در بندر شهید رجایی محدودیت تردد حاکم شده است.

بنا بر اعلام مرکز مدیریت راه‌های استان هرمزگان، محور بندر خمیر_بندرعباس محدوده ایست بازرسی منبع آب تا بندر شهید رجایی و محور میدان سایت_بندر شهید رجایی تا اطلاع ثانوی مسدود می‌باشد.

به رانندگان و کاربران جاده‌ای وسایل نقلیه سبک توصیه می‌شود جهت تردد از مسیر جایگزین محور قدیم کهورستان _بندرعباس (پل فلزی) استفاده نمایند و وسایل نقلیه سنگین جهت جلوگیری از ایجاد ترافیک از تردد در محور مذکور خودداری نمایند.

به رانندگان و کاربران جاده‌ای وسایل نقلیه سنگین که از مسیر حاجی آباد _بندرعباس قصد عزیمت به بندر شهید رجایی دارند به اطلاع می‌رساند محور مذکور تا اطلاع ثانوی مسدود بوده و سفر جاده‌ای خود را به زمان دیگری موکول کنند.

———————————————————————–

دستور دادستان کل کشور برای پیگیری ویژه حادثه انفجار بندرعباس

دستور دادستان کل کشور برای پیگیری ویژه حادثه انفجار بندرعباس

در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی حجت الاسلام محمد موحدی دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود.

به گزارش دادستانی کل کشور؛ در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شنبه ۶ اردیبهشت حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد این حادثه به فوریت و دقت رسیدگی شود.

در دستور دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان تاکید شده است که بررسی دقیق و رسیدگی ویژه به پرونده و برخورد قاطع و اثرگذار با عامل یا عاملان احتمالی و کسانی که در این حادثه قصور و تقصیر و سهل‌انگاری داشته‌اند، در اولویت قرار گیرد.

————————————————————————

انفجار در «بندر شهید رجایی» بندرعباس

انفجار در «بندر شهید رجایی» بندرعباس

انفجار در «بندر شهید رجایی» بندرعباس

عکس‌هایی از انفجار در بندر شهید رجایی را اینجا ببینید.

—————————————————————————–

ارسال محموله صادراتی و ترانزیتی به‌مقصد گمرک رجایی ممنوع شد

ارسال محموله صادراتی و ترانزیتی به‌مقصد گمرک رجایی ممنوع شد

ارسال محموله‌های صادراتی و ترانزیتی به‌مقصد گمرک شهید رجایی موقتاً ممنوع شد.

دستورالعمل گمرک در پی انفجار شدید در محوطه کانتینری اسکله شهید رجایی صادر شد.

گمرک ایران در دستورالعمل فوری به تمامی گمرکات اعلام کرد از ارسال محموله‌های صادراتی و ترانزیتی به‌مقصد گمرک شهید رجایی بندرعباس تا اطلاع ثانوی خودداری کنند.

در زمان حاضر تشریفات خروج کالاهایی که تشریفات گمرکی آنها انجام شده بود در حال انجام است.

—————————————————————————————

افزایش آمار مصدومان حادثه انفجار بندرعباس به ۵۱۶ مصدوم

افزایش آمار مصدومان حادثه انفجار بندرعباس به ۴۰۶ مصدوم

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در پی وقوع حادثه انفجار در اطراف اسکله شهید رجایی بندرعباس تاکنون ۵۱۶ نفر مصدوم شده‌اند.

بابک یکتاپرست سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره در پی وقوع حادثه انفجار در اطراف اسکله شهید رجایی بندرعباس گفت: تاکنون ۵۱۶ نفر مصدوم شده‌اند.

وی افزود: تیم‌های درمانی در تمامی مراکز درمانی با تمام ظرفیت در حال ارائه خدمات به مصدومان هستند و روند درمان و رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان به صورت مستمر ادامه دارد. همچنین هماهنگی‌های لازم برای مدیریت شرایط و ارائه خدمات اضطراری به بهترین شکل ممکن در حال انجام است. اخبار و اطلاعات تکمیلی درباره این حادثه به زودی منتشر خواهد شد.

گفتنی است؛ این حادثه ساعتی قبل در اطراف اسکله شهید رجایی بندر عباس به وقوع پیوست که برخی منابع دلیل آن را منفجر شدن یک کانتینر اعلام کرده‌اند.

———————————————————————————–

خروج کامیون‌ها از بندر شهید رجایی در حال انجام است

خروج کامیون‌ها از بندر شهید رجایی در حال انجام است

گمرک اعلام کرد در پی انفجار در بندر شهید رجایی خروج کامیون‌ها از بندر شهید رجایی در حال انجام است.

گمرک لحظاتی قبل اعلام کرد در پی انفجار در بندر شهید رجایی خروج تمامی کامیون‌هایی که تشریفات گمرکی آنها انجام شده است از محوطه بندرعباس در حال انجام است.

محل انفجار در محوطه کانتینری سینا در محوطه بندر شهید رجایی و انفجار در شعاع ۲ کیلومتری ساختمان اداری گمرک بوده است.

——————————————————————————-

اعزام بالگرد هوایی اورژانس لارستان به اسکله شهید رجایی بندرعباس

اعزام بالگرد هوایی اورژانس لارستان به اسکله شهید رجایی بندرعباس

سرپرست دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: با توجه به ضرورت کمک رسانی به حادثه رخ داده در اسکله شهید رجایی بندرعباس، بالگرد اورژانس و اتوبوس آمبولانس این دانشکده به محل حادثه اعزام شدند.

روح الله کریمی گفت: با توجه به ضرورت کمک رسانی به حادثه رخ داده در اسکله شهید رجایی بندرعباس، بالگرد اورژانس و اتوبوس آمبولانس این دانشکده به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: توجه به شدت حادثه، بالگرد اورژانس دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز به پرواز درآمد تا خدمات فوریت‌های پزشکی را در سریع‌ترین زمان ممکن به مصدومان احتمالی ارائه دهد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی لارستان افزود: بیمارستان‌های مجموعه علوم پزشکی لارستان در آماده‌باش کامل قرار دارند و تمامی ظرفیت‌های درمانی برای امدادرسانی بسیج شده است.

کریمی تصریح کرد: دانشکده علوم پزشکی لارستان ضمن ابراز همدردی با آسیب‌دیدگان این حادثه، آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی حادثه دیدگان این اتفاق را دارد.

———————————————————————–

حضور رئیس کل دادگستری هرمزگان در محل انفجار بندرعباس

حضور رئیس کل دادگستری هرمزگان در محل انفجار بندرعباس

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: بلافاصله بعد از وقوع انفجار در بندر شهید رجایی به محل وقوع حادثه مراجعه و دستورات لازم صادر شد.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در رابطه با جزئیات حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: بلافاصله بعد از وقوع حادثه به محل مراجعه و دستورات لازم برای امدادرسانی صادر شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه نیروهای امدادی در محل حضور دارند و در حال امدادرسانی به مصدومان هستند، از مردم منطقه درخواست کرد که به محل وقوع حادثه مراجعه نکنند.

قهرمانی بیان کرد: هنوز علت حادثه مشخص نشده است.

———————————————————————–

انفجار در بندر شهید رجایی چند کشته برجای گذاشته است؟

انفجار در بندر شهید رجایی چند کشته برجای گذاشته است؟

تا کنون هیچ مورد فوتی ناشی از انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی ارجاع نشده است.

بنا بر این گزارش ،ظهر امروز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ انفجاری در بندر شهید رجایی رخ داد، در پی این حادثه اورژانس دریایی و هوایی و همچنین تیم واکنش سریع به محل اعزام شده است.

بابک یکتاپرست سخنگوی سازمان اورژانس کشور، با اعلام آخرین وضعیت حادثه انفجار در بندرعباس گفت: تاکنون ۲۸۱ نفر در این حادثه مصدوم شده‌اند.

تیم‌های درمانی در تمامی مراکز درمانی با تمام ظرفیت در حال ارائه خدمات به مصدومان هستند و روند درمان و رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان به صورت مستمر ادامه دارد. همچنین هماهنگی‌های لازم برای مدیریت شرایط و ارائه خدمات اضطراری به بهترین شکل ممکن در حال انجام است. اخبار و اطلاعات تکمیلی درباره این حادثه به زودی منتشر خواهد شد.

درباره آمار فوتی‌های این حادثه، منابع مطلع در پزشکی قانونی به خبرنگار ما اعلام کردند: تا این لحظه مورد ارجاعی گزارش نشده و البته این احتمال می‌رود که برخی در این انفجار جان خود را از دست داده باشند.

 

 

منبع : مهر

پایان خبر