×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۶ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

 منابع خبری روز سه شنبه گزارش دادند، در تیراندازی نیروهای پلیس نیجریه به عزاداران اربعین در این کشور، ۸ نفر کشته و ده‌ها نفر نیز زخمی شدند.

به گزارش تارنمای العهد، بر اثر تیراندازی پلیس نیجریه به برگزارکنندگان مراسم اربعین حسینی، در ابوجا پایتخت این کشور هشت نفر کشته شدند.

عبدالله محمد عضو جنبش اسلامی نیجریه گفت: شرکت کنندگان در مراسم اربعین به صورت مسالمت آمیز در حال حرکت در جاده ابوجا – کوبوا بودند که نیروهای پلیس و ارتش به سوی آن ها تیراندازی کردند.

وی افزود: در حمله نیروهای پلیس و ارتش به عزاداران اربعین هشت نفر به ضرب گلوله کشته، ده ها نفر زخمی و ۲ نفر نیز دستگیر شدند.

در پی حمله پلیس به شرکت کنندگان در مراسم عزاداری عاشورای حسینی نیز در نیجریه ۲ نفر کشته و شماری نیز زخمی شده بودند.

آذر ماه سال ۹۴ ارتش و پلیس نیجریه با یورش به “حسینیه بقیه‌الله” (عج) در شهر “زاریا” و منزل شیخ زکزاکی در ایالت “کادونا” در شمال نیجریه، رهبر شیعیان این کشور را به همراه همسرش “زینت ابراهیم” و یکی از پسرانش دستگیر کردند که در این یورش صدها نفر از شیعیان نیجریه به شهادت رسیدند. برخی رسانه‌ها شمار افراد شهید شده در حمله به خانه شیخ زکزاکی را تا دو هزار نفر ذکر کرده‌اند.

منبع : ایرنا
پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false