×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۹ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

فرمانده یگان حفاظت از منابع آبزیان شیلات سیستان و بلوچستان از توقیف یک فروند شناور لنج ترال پاکستانی حامل سه تن انواع آبزیان قاچاق در چابهار خبر داد.

سرهنگ حسینعلی موحدی مهر اظهار کرد: در اجرای گشت مشترک کارکنان یگان حفاظت از آبزیان اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان با ناوگروه پایگاه دریابانی استان در آب‌های سرزمینی به یک فروند شناور لنج ترال پاکستانی که در حال صید غیر مجاز ترال بودند مشکوک و دستور توقف را آن دادند.

وی افزود: در بازرسی از این لنج سه تن از انواع آبزیان قاچاق با شناور و ادوات غیر مجاز کشف و ضبط شد و به همراه تعداد ۲۰ نفر اتباع پاکستانی دستگیر شده به مراجع ذیصلاح تحویل داده شدند.

فرمانده یگان حفاظت از منابع آبزیان شیلات سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این ماموریت یک نفر از کارکنان ناوگروه پایگاه دریابانی از ناحیه گردن مصدوم و به منظور مداوا به بیمارستان انتقال یافت که در ملاقات انجام شده وضعیت وی رضایت بخش بود.

 

 

 

منبع: ایرنا

پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false