- ۳۰ آبان ۱۴۰۰ ۱۶:۵۸
- آسیای غربی ، اوراسیا , اخبار مهم , اروپا , بین الملل , فرامنطقه ای
- کد خبر 155484
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
false
رئیس جمهور روسیه و نخستوزیر ارمنستان در تماسی تلفنی، اقدامات لازم برای ایجاد ثبات در قرهباغ را به بحث گذاشتند.
«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه در تماسی تلفنی با «نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان، مسائل مربوط به تحولات قرهباغ را به بحث گذاشت.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کاخ کرملین در بیانیهای اعلام کرد، پوتین و پاشینیان در این گفتوگوی تلفنی، درباره اقدامات لازم برای ایجاد ثبات در وضعیت قرهباغ رایزنی کردند.
دور جدید درگیریها میان نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان روز سهشنبه هفته گذشته به وقوع پیوست و نهایتاً سهشنبه میان دو طرف آتشبس اعلام شد.
وزارت دفاع ارمنستان روز جمعه اعلام کرد که طی درگیریهای شدید ۱۶ نوامبر (سهشنبه ۲۵ آبان) با جمهوری آذربایجان، ۶ سرباز ارمنستانی کشته شدند.
رئیسجمهور روسیه روز پنجشنبه در ساختمان وزارت خارجه این کشور تاکید کرد که درگیریهای اخیر در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان نشان میدهد وضعیت منطقه همچنان شکننده است و به ادامه حضور نیروهای حافظ صلح روسیه به منظور تضمین ثبات نیاز وجود دارد.
رئیسجمهور روسیه گفت: «یک سال پیش، درگیری در قرهباغ متوقف شد و روسیه تلاشهای میانجیگری قابل توجهی انجام داد با این حال، تیراندازی اخیر در مرز ارمنستان و (جمهوری) آذربایجان نشان داد که وضعیت در منطقه هنوز به طور کامل آرام نشده است».
منبع : فارس
پایان خبر
true
true
true
true