×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱ فروردین - ۱۴۰۴  
false
false

ستاره برزیلی رئال مادرید درباره شادی گل رونالدویی خود در دیدار برابر چلسی توضیح داد.

به گزارش مارکا، رودریگو ستاره رئال مادرید در دیدار برابر چلسی بود. این بازیکن جوان برزیلی هر دو گل رئال مادرید را در این بازی به ثمر رساند تا این تیم همچون دیدار رفت با دو گل به پیروزی دست پیدا کند و صعودی مقتدرانه به دور بعد داشته باشد.

او بعد از بازی گفت: در نیمه نخست چلسی عملکرد بهتری داشت. آنها فرصت های خوبی را خلق کردند اما کورتوا یک بار دیگر در نقش ناجی ظاهر شد. من بسیار خوشحالم که در چنین تیمی بازی می کنم. رئال بهترین تیم جهان است.

رودریگو ادامه داد: ما همواره به نیمه نهایی و اکنون به فینال و قهرمانی فکر می کنیم. امیدوارم که این اتفاق دوباره رخ دهد و جام قهرمانی را بالای سر بریم.

او درباره شادی گل خود گفت: می خواستم روی زانوهای خود سر بخورم اما کمی احساس درد کردم و ناگهان به ذهنم خورد که مثل کریستیانو رونالدو شادی کنم و این کار را انجام دادم.

این بازیکن جوان برزیلی درباره سطح کیفی خود در لیگ قهرمانان اروپا گفت: نمی توانم در این باره صحبت کنم چون این یک چیز خاص است. می  خواهم همواره در زمین به تیمم کمک کنم. امیدوارم که این روزهای خوب ادامه داشته باشد و بتوانم بیشتر به تیمم کمک کنم. گلزنی و پیروز شدن در لیگ قهرمانان اروپا هدف من است.

او در پایان درباره غیبت میلیتائو در بازی رفت نیمه نهایی گفت: ما بازیکنان باکیفیت خوبی داریم که جای او را پر خواهند کرد. برایم مهم نیست که در نیمه نهایی با چه تیمی بازی می کنیم چرا که آماده هر بازی هستیم. برای قهرمانی باید هر تیمی را شکست داد و هیچ حریف آسانی وجود ندارد.

رئال مادرید در مرحله نیمه نهایی به مصاف برنده امشب دیدار منچستر سیتی برابر بایرن مونیخ خواهد رفت. این بازی در مونیخ برگزار می شود و منچستر سیتی در بازی رفت با سه گل به پیروزی دست پیدا کرد.

منبع: ایسنا
پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false