×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۵ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

 وزیر دفاع روسیه و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با تأکید بر همکاری تهران – مسکو، دخالت کشورهای فرامنطقه‌ای را بزرگ‌ترین عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه‌ دانسته و تاکید کردند: گسترش همکارهای منطقه‌ای برای نیل به امنیت دسته‌جمعی از راه‌های مؤثر خاتمه دادن به دخالت‌های بیگانگان است.

وزیر دفاع فدراسیون روسیه که به دعوت رسمی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به تهران سفر کرده است، صبح امروز با نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در دیدار ارتشبد «سرگئی شویگو» با «علی‌اکبر احمدیان»، درباره راه‌های گسترش همکارهای جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه و مقابله با تهدیدات مشترک بحث و تبادل نظر شد.

همچنین دو طرف در این دیدار طیف گسترده‌ای از موضوعات مورد علاقه دو کشور در ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای، بین المللی و به‌ویژه تحولات حوزه قفقاز را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در جریان این دیدار، وزیر دفاع روسیه و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با تأکید بر گسترش روابط همه‌جانبه میان تهران – مسکو و مبارزه قاطع با تروریسم سازمان‌یافته، دخالت کشورهای فرامنطقه‌ای را بزرگ‌ترین عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه‌ ذکر کردند و گسترش همکارهای منطقه‌ای برای نیل به امنیت دسته‌جمعی را از راه‌های مؤثر برای خاتمه دادن به دخالت‌های بیگانگان برشمردند.

 

 

منبع: ایرنا

پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false