×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۸ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

مدیرکل ثبت احوال خراسان شمالی گفت: نرخ ولادت در استان پس از هشت سال افزایشی شد و این خطه اکنون جزو ۹ استان پیشتاز در این زمینه است. 

علی زاهدی نیا اظهار کرد: ۱۰ هزار و ۱۴۶ واقعه ولادت در خراسان شمالی طی ۹ ماهه امسال ثبت شده است که از این تعداد چهار هزار و ۸۳۷ ولادت پسر و مابقی دختر است.

وی افزود: شمار ولادت ها در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه پارسال ۴.۳ درصد افزایش داشت.

به گفته زاهدی نیا؛ ۹ ماهه پارسال ۹ هزار و ۷۳۰ واقعه ولادت در خراسان شمالی ثبت شد.

مدیرکل ثبت احوال خراسان شمالی خاطرنشان کرد: امسال ۱۶۰ مورد دوقلوزایی و چهار مورد سه قلو زایی در خراسان شمالی ثبت شده است.

وی افزود: بیشترین ولادت ها نیز از مادران ۳۰ تا ۳۴ ساله به تعداد یکهزار و ۶۸۹ مورد ثبت شده است، همچنین یکهزار و ۶۴۷ ولادت از مادران ۲۵ تا ۲۹ ساله و یک هزار و ۳۴۲ ولادت از مادران ۲۰ تا ۲۴ ساله گزارش شده است.

زاهدی نیا اظهار کرد: ۵۵ هزار خانواده در استان تک فرزند بوده، ۸۲ هزار خانواده ۲ فرزند دارند و ۱۳۵ هزار خانواده دارای سه فرزند هستند.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.

منبع : ایرنا
پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false