×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱ فروردین - ۱۴۰۴  
false
false

زارع در موافقت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع؛

وزیر پیشنهادی دفاع دوره‌های تکاملی مدیریتی و تحصیلی را گام به گام طی کرده است

نماینده مردم آباده در مجلس گفت: نصیرزاده از سرمایه‌های جمهوری اسلامی ایران است و دوره‌های تکاملی مدیریتی و تحصیلی را گام به گام طی کرده است.

 

 

به گزارش تفسیر خبر به نقل از خانه ملت ،  رحیم زارع در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه، ۲۹ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی دفاع و نیروهای مسلح با بیان اینکه امروز عصر ابررقابت است، گفت: جهان حال حاضر ما، جهانی دارای پیچیدگی، ابهام، نوسان و عدم قطعیت است و دنیا به شدت رو به پیشرفت است و این پیشرفت‌ها تحت تأثیر تکنولوژی و فناوری است و این پیشرفت به حدی است که امکان ترسیم منحنی پیشرفت در بعد زمان به طور تقریبی غیرممکن است.

نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود: ما می‌خواهیم وزیری را انتخاب کنیم که در این عصر ابررقابت باید چابکی مجموعه خودش را نشان دهد و در این ساحل پرآشوب جهانی به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که ساحل آرامش را برای مردم و کشورش به دست بیاورد البته امنیت و دفاع همزاد تکنولوژی است و در طول سال‌ها نمایندگی مثلث آموزش، سلامت، دفاع و امنیت خط قرمز آن بوده است و امروز نیز وزیر پیشنهادی دفاع وزارتخانه‌ای که قرار است تصدی آن را برعهده بگیرد باید به سمت هوش مصنوعی پیش برود و این مهم نیاز وزارتخانه مدنظر است.

وی  با بیان اینکه نصیرزاده دومین وزیر خلبان هستند، ادامه داد: این مهم به معنای اوج نظم، ساختارمندی و تخصص است. ایشان قول‌هایی در مورد نگهداشت نخبگان و فرهیختگان و افراد موثر سازمانی و نخبگان دانشگاه‌های معتبر کشور که منجر به کاهش خروج مغزها  از کشور شود و این برنامه مناسبی برای تکنولوژیک ترین وزارتخانه است.

زارع با یادآوری اینکه برنامه‌های ارائه شده توسط نصیرزاده در کمیسیون تحولی و برای پیشرفت همه جانبه در حوزه دفاعی، نظامی و امنیتی است، گفت: ایشان از سرمایه‌های جمهوری اسلامی ایران است و دوره‌های تکاملی مدیریتی و تحصیلی را گام به گام طی کرده است و در هر سمت و مسئولیتی توانمندی مدیریتی خود را در حد توان نشان داده است و فرزند راستین انقلاب و ولایتمدار است و رهبر معظم انقلاب نیز از ایشان تقدیر کرده‌اند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه نصیرزاده فرمانده عملیاتی و دارای تفکر راهبردی است، ادامه داد: ایشان در سطوح علمی نیز با نظریه‌پردازی فضای ژئوپلیتیکی قدرت هوایی و ارائه به جامعه علمی کشور تفکر علمی خود را اثبات کرد و از سوابق و عملکردشان در حوزه نیروهای مسلح بیانگر فرماندهی کم نظیرشان است و راه‌اندازی صنعت قطعه‌سازی در نیروی هوایی نشانه اعتقاد ایشان و تکیه بر تولید ملی و سرمایه‌های انسانی و استفاده از نخبگان علمی و دانشمندان کشور است.

وی با یادآوری اینکه بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، برنامه تحولی وزیر پیشنهادی کامل‌ترین، جامع‌ترین و عملیاتی‌ترین برنامه ارائه شده توسط وزرا مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله تدابیر فرماندهی کل قوا، برنامه هفتم توسعه و گام دوم انقلاب و همچنین برنامه ۵ ساله نیروهای مسلح و سیاست‌های ابلاغی است و به استناد گزارش معاونت نظارت مجلس با سیاست‌های کلی به اسناد بالادستی انطباق کامل دارد؛ تأمین پایدار منابع در مورد پشتیبانی فعال در ارتقاء قدرت دفاعی، ایجاد قابلیت برای پاسخگویی به تهدیدات و دستیابی به فناوری‌های جدید و قدرت علمی و فناورانه و حرکت بر لبه دانش و روزآمدسازی فناوری‌های دانش‌بنیان با تکیه بر الگوهای نوین همکاری، ارتقاء جهش فناوری و تولید و تأمین فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته و فناوری‌های روز به ویژه تجهیزات و سامانه‌های بومی هوشمند مورد نیاز نیروهای مسلح، تحول صنعتی و دستیابی به صنعت روز دنیا از جمله مباحثی است که در دستور کار این وزیر پیشنهادی قرار دارد و همچنین امیدواریم که نمایندگان به این فردی که مورد تأیید رهبر معظم انقلاب است رأی اعتماد دهد.

طهماسبی در موافقت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع بیان کرد

توجه به معیشت کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح از نکات مثبت برنامه‌های سرتیپ نصیرزاده

نماینده مردم نی ریز در مجلس برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع را در حمایت از کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح عنوان کرد و گفت: حمایت از نیروهای مسلح به خاطر نقشی که در جامعه ایفا می‌کنند، حمایت از کل ملت ایران است.

 

 

همچنین فرهاد طهماسبی در جریان بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم در موافقت با برنامه‌های امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به سابقه ۴۰ ساله وی در حوزه دفاعی و نظامی گفت: او به صورت پله به پله رشد در حوزه مدیریت نظامی را از خلبانی هواپیماهای شکاری تا فرماندهی نیروی هوایی و جانشینی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح را طی کرده به این معنا که تجربه ای توأم با مطالعه، تحقیق و آموزش داشته است.

نماینده مردم نی ریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شخصیت وی در ابعاد علمی و صلاحیت های عمومی، تخصصی و جهادی قابل توجه است، گفت: توان هماهنگ سازی وی در نقش آفرینی میان دولت و نیروهای مسلح و همچنین با مجلس همچنین داشتن دارا بودن برنامه جامع، هماهنگ و هدفمند برای پشتیبانی از نیروهای مسلح و تقویت بنیه دفاعی و توجه به معیشت نیروهای مسلح نیز حائز اهمیت است.

وی با اشاره به بخشی از برنامه های وزیر پیشنهادی دفاع در حوزه توجه به معیشت کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح، عنوان کرد: متناسب سازی حقوق بازنشستگان لشگری، تصویب و اجرای نظام نوین تأمین اجتماعی نیروهای مسلح، افزایش تعداد بیمارستان ها و مراکز درمانی طرف قرارداد به خانواده های کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح، تقویت رویکرد سلامت محور از طریق پوشش بیمه های مرتبط با خدمات پیشگیرانه به کل جامعه هدف از ۲۰ درصد به ۸۰ درصد، توسعه حمایتی از جامعه نیروهای مسلح شامل ارائه خدمات پایش سلامت، خدمات بالینی در منزل و پوشش خدمات نگهداری در منزل از جمله برنامه های او است.

طهماسبی ادامه داد: همچنین توسعه خدمات تأمین اجتماعی در بستر پایگاه اینترنتی و نرم افزارهای کاربردی، استقرار نظام جامع غربالگری در نیروهای مسلح که می تواند تجربه ای موفق در دوران فعالیت وی در وزارت دفاع باشد. کمک های بلاعوض معیشتی و درمانی برای رزمندگان و ایثارگران معسر و بیماران صعب العلاج نیز در برنامه های وی به چشم می خورد.

عضو مجمع نمایندگان استان فارس در پایان تصریح کرد: نیروهای مسلح در حوادث و وقایع ناگوار از جمله سیل و سایر بلایای طبیعی، با حضور به موقع، نقش مثبت خود را در حمایت از مردم ایفا کرده اند و فعالیت آنها صرفا در حوزه نظامی نیست از این رو حمایت و پشتیبانی از نیروهای مسلح خواست همه مردم بوده است تا دغدغه های ایشان در حوزه معیشتی و رفاهی برطرف شود تا بتوانند مقتدرتر از گذشته ایفای نقش کنند.

نجفی در موافقت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع؛

برای مقابله با استکبار جهانی نیازمند بالا بردن قدرت نظامی هستیم/ برنامه کلان امیر نصیرزاده برای تقویت بنیه دفاعی

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس گفت: مواضع استکبار جهانی بر علیه ایران و جبهه مقاومت تغییر کرده است، برای مقابله با آنها نیازمند بالا بردن قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران هستیم.

 

 

 ابراهیم نجفی اسپیلی نیز در موافقت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پرواز شهید رئیسی و شهدای خدمت گفت: برنامه وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی از دو منظر قابل بررسی است؛ افول تفریقی قدرت آمریکا در منطقه و نظام بین‌الملل ادامه داشته است و معادلات منطقه رو به تغییر است، با عملیات طوفان‌الاقصی و وعده صادق شرایط منطقه تغییر کرده و نقش ایران و جبهه مقاومت رو به افزایش است.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس ادامه داد: با تغییر نقش ایران در منطقه به واسطه وعده صادق شاهد تغییر سیاست‌های سازمان ملل و تحریم‌ها نسبت به ایران هستیم، همکاری کشورهای منطقه با آمریکا در حوزه امنیتی با استفاده از زیرساخت‌های موجود نیازمند بالا بردن توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران است. اقدامات دشمنان پس از عملیات اخیر بر علیه نیروهای مسلح در منطقه رو به افزایش است.

وی بیان کرد: مواضع استکبار جهانی بر علیه ایران و جبهه مقاومت تغییر کرده است، برای مقابله با آنها نیازمند بالا بردن قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران هستیم تا بتوانیم بازدارندگی علیه رژیم صهیونیستی را در جهان فراهم کنیم، افزایش استکبار جهانی در ابعاد مختلف اقتصادی و سیاسی به ویژه دفاعی بر علیه ایران را شاهد هستیم، برنامه‌ های امیر سرتیپ نصیرزاده در حوزه دیپلماسی بسیار مناسب بوده، مدیریت دیپلماسی در زمینه دفاعی جمهوری اسلامی در حفظ و تقویت بازدارندگی یکی از موضوعات مهم نیروهای مسلح است که مورد توجه قرار گرفته است. هم افزایی و تقویت محصولات دفاعی و صادرات آنها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری برای فعالیت‌های فناوری در خارج از کشور، توجه به اولویت‌های محور مقاومت، توصیه به ادبیات مقاومت، توسعه و همکاری با کشورهای همسایه، اشراف اطلاعاتی، شناسایی در تحولات بین‌المللی، افزایش ساخت موشک‌های بالستیک،  توسعه و ساخت سکوهای پرتاب موشک‌های بالستیک از جمله اقدامات وزیر پیشنهادی دفاع است.

نجفی ادامه داد: در حوزه فضایی و هوایی ایشان  برنامه‌هایی را ارائه دادند همچون توسعه ظرفیت‌های ماهواره‌ای و پرتاب بیش از ۲۰ ماهواره، توسعه زیرساخت‌های پایگاه‌‌ پرتاب چابهار در زمینه رزم دریایی، توسعه زیرساخت‌های صنعتی، توسعه شناورهای سطحی و غیرسطحی، تولید انواع اژدرهای سنگین دومنظوره، توسعه انواع شناورهای رزمی، ارتقاء شناورهای تندرو نظامی، توسعه فناوری انواع شناوری‌های تندرو سطحی و زیرسطحی.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در ادامه تأکید کرد: نصیرزاده در حوزه رزم هوایی برنامه‌هایی همچون دستیابی به هواپیماهای مسافربری و جنگنده، طراحی ساخت بالگردهای نظامی، طراحی ساخت موتورهای نیروهایی برای دفاع از کشور، ارتقاء و توسعه ساخت محصولات پهپادی و طراحی و ساخت انواع هواپیمای پرنده و ساخت موتورهای جنگنده و … را داشته است.

زارع در موافقت با برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع:

وزیر پیشنهادی دفاع نخبه عرصه هوا و فضا و از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با یادآوری اینکه وزیر پیشنهادی دفاع از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: نصیرزاده سال‌ها مدیریت نیروی هوایی ارتش را برعهده داشته و نخبه عرصه هوا و فضا و مدیر، مدبر و پژوهشگر و در رابطه با افزایش قدرت هوایی و پهبادی نظامی در جهان بی‌نظیر است.

 

 

بنا بر این گزارش ، سلمان زارع در موافقت با کلیات برنامه وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خطاب به رییس جمهور ملت قهرمان ایران منتظر اجرای برنامه‌های شما هستند، گفت: توفیق روز افزون شما را در عرصه‌های دیپلماسی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و سیاست خارجی از خداوند متعال خواهانیم.

وی با بیان اینکه ایران سرشار از منابع فراوان و نیروی انسانی متخصص است خطاب به رییس جمهور گفت: نیاز است به فکر معیشت مردم باشید و مردم نباید شاهد افزایش تورم باشند

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند وزارت دفاع حساس‌ترین نقطه جمهوری اسلامی ایران است و ماموریت پشتیبانی از نظام و توانمند کردن قوای مسلح را دارد و در این رابطه سرتیپ خلبان نصیرزاده دانش آموخته دانشکده خلبانی و نیروی هوایی ارتش در زمان هشت سال دفاع مقدس است و روزانه و شبانه به حراست از مناطق حساس کشور مشغول بوده است.

زارع با یادآوری اینکه وزیر پیشنهادی دفاع از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: نصیرزاده سال‌ها مدیریت نیروی هوایی ارتش را برعهده داشته و نخبه عرصه هوا و فضا و مدیر، مدبر و پژوهشگر و در رابطه با افزایش قدرت هوایی و پهپادی نظامی در جهان بی‌نظیر است؛ ایشان از رهبر معظم انقلاب لوح تقدیر دریافت کرده و موفق‌ترین فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران و طراح عملیات هوا به زمین، تولید کننده اولین نرم افزار بومی سرکش قدرت هوایی و از نخبگان بی‌نظیر کشور و جهان است و از دکتر پزشکیان برای معرفی ایشان برای تصدی وزارت دفاع تشکر می‌کنیم.

پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false