×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۹ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

فدراسیون ژیمناستیک بابت سنوات جعلی یکی از مسوولان سابق این فدراسیون به پرداخت جریمه ۳۰۰ میلیون تومانی حق بیمه محکوم شده است.

 فدراسیون ژیمناستیک به خاطر سنوات یکی از مسوولان سابق این فدراسیون محکوم به پرداخت جریمه ۳۰۰ میلیون تومانی به بیمه تامین اجتماعی شده است. این مبلغ به صورت اقساط پرداخت می‌شود که طی روزهای گذشته دومین قسط به مبلغ ۵۰ میلیون تومان از سوی فدراسیون ژیمناستیک پرداخت شده است.

این محکومیت در نتیجه شکایت و ادعایی است که این مقام مسوول سابق فدراسیون ژیمناستیک بابت سال‌هایی که ظاهرا مدعی اشتغال در این فدراسیون را داشته اعمال شده است. البته به گفته درویش‌زاده، رییس سابق فدراسیون ژیمناستیک ادعای این فرد برای فعالیت در سال‌های ریاست او و محتشمی جعلی و غیر واقعی است.

مبلغی که این فرد از بیمه به عنوان سنوات سال‌هایی که در فدراسیون کار کرده دریافت کرده مبلغ ۱۷۰ میلیون تومان بوده است. البته طبق شنیده‌ها فرد دیگری نیز از کارمندان فدراسیون با همین شرایط مبلغ ۱۴۰ میلیون بابت سنوات گرفته که هنوز برای آن از سوی بیمه اجراییه‌ایی بابت سنوات تامین اجتماعی صادر نشده است.

جعفر درویش‌زاده درباره این موضوع گفت: من به بازرسی وزارت ورزش مراجعه کردم. سندهایی به من نشان دادند که با مهر و امضای محتشمی و من جعل شده بود. آن اسناد کذب محض و سرقت و خیانت در امانت است. این دو نفر در زمان ریاست من و محتشمی در فدراسیون سمتی نداشتند اما آنها بدلیل دسترسی به مدارک در ارتباط با بیمه و سنوات، اسنادی را با مهر و امضای ما جعل کرده‌اند. آن اسناد سبب شده که اکنون فدراسیون از سوی بیمه بمبلغ ۳۰۰ میلیون جریمه شود.

 

 

منبع : ایسنا

پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false