×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۴ فروردین - ۱۴۰۴  
false
false

نماینده مردم فلاورجان در مجلس با بیان اینکه برای استیضاح وزرای تعاون و صمت امضاهای لازم جمع شده است، از هیات رئیسه مجلس درخواست کرد تا طرح استیضاح این وزرا را اعلام وصول کند.

به گزارش تفسیر خبر به نقل از خانه ملت ، سیدناصر موسوی لارگانی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۱۵ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر آیین نامه ای گفت: در موضوع استیضاح دو نفر از وزرا تذکر دادیم که با ۵۵ امضا اعلام وصول نمی شود. یکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگری وزیر صمت، درخواست می کنیم در این خصوص آیین نامه اجرا شود.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین سوالی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارم که مدت هاست اعلام وصول نشده و در دستور کار قرار نمی گیرد. خواهشمندم سوال از وزیر در دستور کار قرار گیرد. همچنین در موضوع استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم امضا جمع شده، لذا درخواست دارم در این موضوع هم به آیین نامه عمل شود.

پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false