false
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت جلوگیری از برگزاری سفره افطاری در ادارات با پول بیت المال خواستار ورود دیوان محاسبات به این موضوع شد.
به گزارش تفسیر خبر به نقل از خانه ملت ، محمدحسن آصفری در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۷ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح مدیریت یکپارچه سازی داده ها و اطلاعات ملی، گفت: زمزمه هایی شنیده می شود که قرار است برخی از وزارتخانه ها، استانداری ها، ادارات و نهادها در ایام ماه مبارک رمضان با پول بیت المال سفره افطار برپا کنند.
نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه مردم در حال حاضر با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می کنند برگزاری سفره افطار با پول بیت المال لزومی ندارد و توقع می رود به دیوان محاسبات ماموریت داده شود که اگر وزارتخانه، سازمان و استانداری سفره افطار با پول بیت المال برگزار کرد با آن برخورد شود.
پایان خبر
true
true
true
true