×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲۷ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

پس از صدور حکم دیوان کیفری بین‌المللی مبنی بر دستگیری مقامات رژیم صهیونیستی مجلس نمایندگان آمریکا طرح تحریم دیوان بین‌المللی را تصویب کرد.

در ادامه حمایت آمریکا و نمایندگان آن از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، مجلس نمایندگان آمریکا طرح تحریم دیوان کیفری بین‌المللی را به دلیل صدور حکم بین‌المللی دستگیری مقامات رژیم صهیونیستی تصویب کردند.

بر اساس این قانون چنانکه فردی از مقامات رژیم صهیونیستی که در محافظت ایالات متحده و متحدان آن است به واسطه حکم دیوان کیفری بین‌المللی دستگیر شود آمریکا این دیوان را تحریم خواهد کرد.

گفتنی است پیش از این دادستان دادگاه کیفری بین المللی (لاهه) در اظهاراتی از بررسی شواهد و مدارک مرتبط با جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه خبر داده بود.

دادستان دادگاه لاهه با اشاره به بررسی مدارک و شواهد جنگ علیه غزه، تاکید کرد: مقامات اسرائیلی به طور سازمان‌یافته فلسطینیان را از زندگی اولیه محروم کرده‌اند.

منبع : مهر
پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false