false
‘علیرضا رفیعی پور’ افزود: برای جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین دام و انسان و رها شدن آلودگی ناشی از ذبح دام در محیط عمومی از شهروندان خواست تا ذبح نذورات و قربانی خود را در کف خیابان و محلهای نامناسب انجام ندهند.
وی اظهارداشت: سازمان دامپزشکی کشور به عنوان متولی امنیت غذایی، سلامت و بهداشت جامعه آمادگی دارد مانند سالهای گذشته با ایجاد جایگاه های عرضه بهداشتی دام زنده در اقصی نقاط کشور از ذبح غیربهداشتی دام جلوگیری کرده و خدمات مناسب را به شهروندان ارایه دهد.
وی تصریح کرد: براساس برنامه ریزی در جایگاه های تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور با نظارت های بهداشتی لازم قبل، حین و پس از کشتار دام با حضور دامپزشکان، بازرسان بهداشت و ناظرین بهداشتی به صورت رایگان انجام می شود.
رفیعی پور اضافه کرد: دامهایی که در جایگاه مورد تایید سازمان دامپزشکی عرضه میشود، قبل از حمل مورد معاینه قرار گرفته و پس از ورود به جایگاهها و قبل از خرید مشتری توسط دامپزشک معاینه شده و سپس ذبح بهداشتی انجام میشود و هموطنان میتوانند از سلامت کامل قربانی اطمینان کامل داشته باشند.
وی گفت: شهروندان می توانند برای اطلاعات بیشتر از نزدیک ترین جایگاه عرضه و کشتار دام به محل سکونت خود با سامانه ارتباط مردمی ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند، همچنین هموطنان هرگونه کشتار غیرمجاز دام در سطح معابر و امکان عمومی را می توانند به سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل استان ها اطلاع دهند.
** استقرار یک هزارو ۸۰۰ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی
براساس آماری که سازمان دامپزشکی کشور در اختیار ایرنا قرار داد، امسال در مجموع یک هزارو ۸۷۰ اکیپ ثابت و سیار شامل دکتردامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظران شرعی برای تشدید نظارت های بهداشتی بر ذبح دام روز عید قربان فعال شده که ۹۵۰ اکیپ ثابت، ۹۳۸ اکیپ سیار، بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفردامپزشک، یک هزارو ۷۰۰ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۵۸۰ نفر ناظر شرعی در اقصی نقاط کشور مستقر می شوند که از این تعداد ۱۸۶ اکیپ ثابت و ۳۸ تیم سیار در استان تهران از بامداد روز عید قربان خدمات ارایه می دهند.
به گزارش ایرنا، سال گذشته در روز عید قربان ۹۳۳ اکیپ ثابت، ۹۳۸ اکیپ سیار، یک هزارو ۱۳۳ نفر دکتر دامپزشک، یک هزارو ۶۰۹ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۵۷۶ نفر ناظر شرعی فعالیت داشتند.
پایان خبر
true
true
true
true