×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با بیان اینکه ساخت نیروگاه شماره ۲ و ۳ اتمی بوشهر به دلیل کمبود سرمایه به تاخیر افتاده، گفت: تولید برق نیروگاه شماره یک بوشهر از ۵۰ میلیارد کیلووات ساعت عبور کرده است.

به گزارش تفسیر خبر به نقل از خانه ملت ، محمد اسلامی  رئیس سازمان انرژی اتمی کشور درباره سهم انرژی هسته‌ای در تامین برق کشور، گفت: اکنون در حال تهیه یک سند راهبردی هستیم تا میزان و سهم برق هسته‌ای را در سبد برق کشور تعریف کنیم و طبق مطالعات اولیه ما تا ۸ هزار مگاوات می‌توانیم هدفگذاری داشته باشیم.

وی معتقد است به یقین افزایش تولید برق هسته‌ای در جبران کمبود برق کشور موثر خواهد بود هرچند برق هسته‌ای دیر بازده بوده و احداث نیروگاه‌های هسته‌ای زمان‌بر است.

اسلامی همچنین درباره آخرین وضعیت نیروگاه اتمی بوشهر، بیان کرد: نیروگاه شماره یک در حال تولید است و تولید برق آن از ۵۰ میلیارد کیلووات ساعت عبور کرده است و نیروگاه شماره ۲ و ۳ نیز با وجود آنکه در دست ساخت هستند اما از زمان‌بندی هدف‌گذاری شده عقب‌ مانده‌اند لذا امیدواریم بتوانیم با حل مشکلات مالی آن تاخیراتش را جبران کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در تمام دنیا حرکت به سمت تولید برق از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر و هسته‌ای و فاصله از  انرژی‌های آبی و فسیلی توامان در حال انجام است.

پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false