×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲ فروردین - ۱۴۰۴  
false
false

در نشست امروز دو نفر از نمایندگان نسبت به موضوع انتصاب آقای ظریف در دولت تذکر دادند که بر اساس آن بیگدلی تأکید کرد مجلس باید به مسائل اساسی کشور مانند گرانی رسیدگی کند، همچنین احمدی در تذکری تأکید کرد که ما برای این نظام شهید و خون دادیم؛ اگر هر کسی در هر رده ای در کشور خلافی انجام دهد، باید به سزای اعمالش رسیدگی شده و پاسخگو باشد.

به گزارش تفسیر خبر به نقل از خاه ملت ، احمد بیگدلی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۷ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با انتقاد از پرداختن بیش از اندازه نمایندگان به موضوع انتصاب یکی از معاونان رئیس جمهور، گفت: مگر کشور مشکل دیگری غیر از ظریف ندارد و مگر گرانی، تورم و آب و برق مسئله مردم نیست که شب و روز از ظریف صحبت می شود؟

وی افزود: از مجلس بیرون می رویم ظریف، داخل مجلس ظریف و همه صحبت از ظریف می کنند، اصلا پیشنهاد می کنم ظریف را از این مملکت اخراج کنید تا آقایان راحت شوند.

وی تاکید کرد: چرا موضوع اصلی بعضی از همکاران موضوع ظریف شده است؟ اصلا ظریف را اعدام کنید، آیا آقایان راحت می شوند. مردم مشکل برق، آب و اشتغال دارند اما صبح تا شب در این مجلس موضوع ظریف مطرح می شود.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کافی است که صبح تا شب در این مجلس همه صحبت از ظریف می کنند و آیا واقعا در این مملکت هیچ کار دیگری برای مجلس وجود ندارد که این دوستان عزیز دائم به موضوع ظریف می پردازند و این همکاران عزیز در این تهران با این همه مشکلات کاری ندارند و در خیابان کسی آن ها را نمی شناسد که نامه ای برای حل مشکلات به آن ها بدهد و یا مشکلات و راه و برق و کشاورزی را از آن ها بخواهد.

وی خطاب به هیات رئیسه مجلس، گفت: تقاضا می کنم اجازه ندهید دوستان خارج از دستور صحبت کنند.

محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت در تذکری گفت: اگر کسی به کشور خیانت کرد باید برای مردم برملا شود ‌پس افراد را خیلی بزرگ نکنید.

وی افزود: اسامی افراد را از تریبون مجلس شورای اسلامی نام نبرید؛ چرا این حرفا را می‌زنید؟ مخاطب من هر دو گروه موافقان و مخالفان است. اجازه بدهید مجلس کار خودش را انجام دهد.

احمدی بیان کرد: ما برای این نظام شهید و خون دادیم؛ اگر هر کسی در هر رده ای در کشور خلافی انجام دهد، باید به سزای اعمالش رسیدگی شده و پاسخگو باشد.

پایان خبر

true
برچسب ها : , ,
true
true
true

false