×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۳۰ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصاویر و جزییات مربوط به چند خرابکاری عمدی در حوزه ارتباطات در ایام انتخابات را منتشر کرد.

«امیر لاجوردی» معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایرانی خود، تصاویر خرابکاری‌ها در ارتباطات در ایام انتخابات را منتشر کرد.

لاجوردی در تشریح سه نمونه از ۲۰ تلاش خرابکاری ناکام در جهت آسیب به زیرساخت ارتباطی انتخابات کشور نوشت: حفر زمین به عمق یک‌ونیم متر قبل از انتخابات و آماده کردن شرایط جهت قطع فیبرنوری در روز انتخابات یکی اقدام‌های خرابکارنه بود.

معاون وزیر ارتباطات دومین خرابکاری را برش لوله محافظ و فیبرنوری آن، یک روز قبل از انتخابات اعلام کرد.

وی افزود: سومین مورد نیز مربوط به شناسایی فردی بود که در روز انتخابات با اره با هدف برش فیبرنوری در مسیر قرار داشت.

انتشار تصاویری از تلاش ناموفق برای خرابکاری در ایام انتخابات

منبع : ایرنا
پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false