×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۳۰ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان درباره روند پرداخت وام ازدواج در سال جاری گفت: با توجه به تمام نشدن پرونده‌های وام ازدواج سال گذشته، همچنان وام‌های ۵۰ میلیون تومانی در حال پرداخت و ثبت نام متقاضیان وام ازدواج امسال نیز از پنجم فروردین ماه آغاز شده است.

محمد مهدی تندگویان اظهار کرد: ثبت نام متقاضیان امسال وام ازدواج آغاز شده است. افرادی که پس از فروردین ۹۷ ازدواج کرده و تا کنون اقدام به ثبت نام برای دریافت وام ازدواج نکرده‌اند می‌توانند برای دریافت وام ازدواج در سال جاری و با رقم وام سال ۱۴۰۰ ثبت نام کنند.

وی افزود: بانک مرکزی با اتمام پرونده‌های سال گذشته وام ازدواج، روند و شرایط پرداخت وام ۷۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی ازدواج را اعلام خواهد کرد.

به گفته تندگویان، هم‌اکنون افراد واجد شرایط می‌توانند از طریق سایت ve.cbi.ir اقدام به ثبت نام ‌کنند.

بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مقرر شده به دختران کمتر از ۲۳ سال و پسران کمتر از ۲۵ سالی که در سال ۱۴۰۰ اقدام به ثبت نام وام ازدواج می‌کنند؛ مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان و سایر افراد بالاتر از این شرط سنی ۷۰ میلیون تومان وام تعلق گیرد.

 

 

منبع : ایسنا

پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false