×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۸ اسفند - ۱۴۰۳  
false
false

سرمربی سابق بارسلونا به ستایش از لامینه یامال پرداخت و او را بازیکنی بااستعداد باورنکردنی خواند.

لامینه یامال ابتدا توسط ژاوی در تیم اصلی بارسلونا به کار گرفته شد. این بازیکن جوان در تیم ملی فوتبال اسپانیا درخشید و توانست قهرمانی در یورو ۲۰۲۴ را به دست آورد و اکنون هم با هانسی فلیک روزهای درخشانی را با آبی‌اناری‌ها تجربه می‌کند.

سرمربی سابق بارسا به ستایش از یامال پرداخت. به نوشته اسپورت، ژاوی گفت: یامال بهترین بازیکن نسل خودش است. او استعدادی باورنکردنی دارد. او به نظرم می‌تواند در ۱۵-۱۰ سال پیش رو بهترین بازیکن جهان باشد.

یامال با اقتدار عنوان بهترین بازیکن جوان فوتبال جهان در سال ۲۰۲۴ را به دست آورد. این ستاره اسپانیایی در رای‌گیری انتخاب بهترین بازیکن جوان ۱۱۳ امتیاز را به خود اختصاص داد این در حالی است که نفر دوم یعنی آردا گولر تنها ۲۶ امتیاز کسب کرد و کوبی مِینو هم با ۲۰ امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفت.

در رای‌گیری بهترین بازیکن جوان سال ۲۰۲۴ همه شرکت‌کنندگان به استثنای رونالدوی برزیلی به لامینه یامال به عنوان نفر نخست رای دادند. رونالدو ساوینیو را به عنوان نفر نخست انتخاب کرد و یامال و گولر را هم به ترتیب دوم و سوم انتخاب کرد.

منبع: ایسنا
پایان خبر

true
true
true
true

false