×

منوی اصلی

دسترسی سریع

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۸ فروردین - ۱۴۰۴  
false
false

منابع مصری خبر دادند که به دنبال بیرون کشیدن یک کشتی گردشگری که یکشنبه هفته جاری طعمه حریق شده بود، جسد سه گردشگر انگلیسی را کشف کرده‌اند.

منابع آگاه خبر دادند که مسئولان مصری موفق شده‌اند اجساد سوخته سه گردشگر انگلیسی را که چند روز پیش در داخل یک کشتی دچار آتش‌سوزی شدند، کشف کنند.

شبکه «الشرق» به نقل از این منابع گزارش داد، نیروهای مصری امروز موفق شدند کشتی سوخته شده را از داخل آب بیرون بکشند و اجساد این اتباع انگلیسی به پزشکی قانونی تحویل داده خواهد شد تا از هویت آنان اطمینان حاصل شود.

یکشنبه هفته جاری بود که مسئولان مصری خبر دادند یک کشتی گردشگری در شهر  «مرسی علم» در دریای سرخ طعمه آتش شد و به دنبال آن  سه گردشگر انگلیسی ناپدید شدند. ظاهرا اتصال برق در این کشتی، باعث آتش‌سوزی شده بود.

دادستانی مصر اجساد سوخته شده را به پزشکی قانونی منتقل می‌کند تا از طریق دی ان ای، بتوانند این سه نفر را شناسایی کند. افراد مفقود، یک زن و دو مرد بودند که در لحظه آتش‌سوزی، در اتاقهای خود حبس شده بودند.

 

 

 

 

منبع : فارس

پایان خبر

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false